26. september 2023

Tillykke til Silkeborg med byens og kommunens nye søgeportal.

BEST OF Silkeborg vil sammen med alle andre by- og kommune ambassadører bidrage til stor synlighed og vækst, samt tiltrække gæster fra hele Danmark. 

BEST OF Silkeborg er stolt af at præsentere et attraktivt udvalg af det bedste, som vores smukke by og kommune har at byde på. Vi har samlet det bedste inden for butikker, virksomheder, sport, kultur, uddannelse, natur og uforglemmelige oplevelser, alt sammen valgt med omhu for at fremhæve, hvad der gør Silkeborg så speciel.

Ansvarlig for dette initiativ er den engagerede Per Rasmussen, som gennem årene har haft utallige fantastiske oplevelser i Silkeborg. Med en passion for at dele alt det gode, byen har at byde på, vil Per Rasmussen arbejde ihærdigt for at sammensætte et enestående udvalg.

- Hvis vi zoomer ind, så handler BEST OF Silkeborg om at sende flere gæster ind i butikkerne og til oplevelser i byen og i kommunen, samt skabe gode B2B relationer. Hvis vi zoomer ud, så handler det om at profilere byen og kommunen, så den er attraktiv for tilflyttere, nye butikker og virksomheder, hver dag med glæde, stolthed og passion, udtaler Per Rasmussen med begejstring i stemmen.

Stort netværk og relationer i Silkeborg
Per Rasmussen besidder et stort netværk og mange gode relationer i Silkeborg gennem hans mange årige engagement i de lokale elite håndboldklubber. Per har fingeren på pulsen og oplever en dejlig by med et stort udviklingspotentiale.

- Jeg glæder mig rigtig meget til hver morgen at vågne op til at skulle gøre noget godt for byen, kommunen, butikkerne, virksomhederne og klubberne. Mit klubarbejde har ofte været berørt af weekendens resultater, i BEST OF Silkeborg regi vinder vi sammen hver gang. Det klare mål med BEST OF Silkeborg er at give både lokalbefolkningen og besøgende muligheden for at opdage og værdsætte det bedste, byen og kommunen har at tilbyde. Lige fra unikke butikker til dygtige virksomheder, fantastiske sportslige præstationer, berigende kulturoplevelser, uddannelsesmuligheder i verdensklasse, smuk natur og uforglemmelige oplevelser - Silkeborg har bare det hele, fastslår Per Rasmussen. 

Vi opfordrer alle til at udforske BEST OF Silkeborg og opleve, hvorfor by og kommunen er noget helt særligt. Dette initiativ er en hyldest til det pulserende hjerte af Silkeborg, og vi inviterer alle til at deltage i denne fejring af det bedste i vores lokalområde.

Kunne du tænke dig at blive en del af BEST OF Silkeborg, kontakt venligst:

Per Rasmussen
Mobil: 2020 5880
pr@bestofsilkeborg.dk

Følg BEST OF Silkeborg på Facebook, Instagram og på LinkedIn. 

per-rasmussen-best-of-silkeborg.jpg

 

 

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

bubble