3. oktober 2023

Tak for den store interesse for Silkeborg og kommunens nye lokale søgeportal.

Per Rasmussen er taknemmelig for den store interesse og de tusindvis af positive tilkendegivelse fra nær og fjern. BEST OF Silkeborg er landet!

Mandag var første dag for BEST OF Silkeborg, der i fremtiden vil blive større og større med masser af nyttig indhold, hvis du søger et udvalg af det bedste i Silkeborg og i hele kommunen. 

- Jeg har svært ved at sætte ord på min begejstring og glæde over, at jeg hver dag vågner op til at skulle gøre en forskel for butikkerne, virksomhederne, sporten og kulturen m.fl. Jeg vil nu begynde en lang møderække med potentielle aktører til BEST OF Silkeborg. Målet er 3-4 i hver branche i vores Top-of-mind erhvervsregister, hvilket sikrer en god dækning af alle brancher i hele kommunen, fortæller Per Rasmussen, der med tidligere stillinger i Silkeborg´s to store håndboldklubber har opbygget et stort netværk og gode relationer. 

Det klare formål med BEST OF Silkeborg
BEST OF konceptet startede i 2013 og er i dag i 25 kommuner i Danmark. BEST OF konceptet har løftet byens og kommunens image, tiltrukket mange besøgende og vigtigst af alt: at få folk til at handle lokalt og få virksomhederne til at handle med hinanden, samt motivere de mere end 100.000 borgere i Silkeborg Kommune til at opleve alle sports- og kulturbegivenheder, samt seværdigheder, naturen mm. 

- Udbyttet skal stå mål med investeringen. Som profilkunde på BEST OF Silkeborg og en Top-of-mind placering i branchen, får du muligheden for at dele mange nyheder, uden yderligere omkostninger. Præcis på det punkt gør BEST OF konceptet en stor forskel for mange butikker og virksomheder, slutter Per Rasmussen. 

Kaffe med Per?
Hvis du er interesseret i at høre om dine fordele på BEST OF Silkeborg, så står Per Rasmussen, med sit velkendte servicegen, klar til et kaffemøde med dig. 

Kontakt Per på 2020 5880.

silkeborg-bundbanner.png

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

bubble